Information om pondteam

PondTeam har Norden största och mest kompletta sortiment för vatten i trädgården med bl.a. egen stor odling av vattenväxter. Vi säljer till Gardencenters och fackhandlare över hela Norden med huvudinriktning på Sverige och Danmark men även i Norge har vi flera stora återförsäljare. Företaget startade 1983 under namnet Aqua Interiör respektive Aqua Nautica och genom en sammanslagning 2007 av de båda bolagen startade det nya företaget PondTeam. Vi har ett brett kunnande om allt inom vatten i trädgården. Vår ambition är inte bara att sälja tillbehör och växter utan också göra vårt bästa för att informera och kanske inspirera till vatten i trädgården. Vi tror starkt på att kunskap inom ett område ger ett rikare utbyte av sin hobby. Därför finns också  faq eller fråga oss där ni kan ställa frågor om dammar.

Vi kommer regelbundet visa hur det ser ut i vår odling som  2006 byggde ut med ytterligare ett växthus på 800 m2. Vi har nu ca 2000 m2 för sumpväxter och 800 m2 för näckrosor samt ytterligare ca 4000 m2 på friland.

 

vaxthus 1

 

vaxthus 2

Vi har också ett stort sortiment dammfolier, pumpar, UV-C ljus, kallvattenfisk m.m. Kort sagt allt vad Ni behöver till Er damm. Vi representerar många av de stora tillverkarna i Europa bl.a FIRESTONE världens största tillverkare av gummimatta. Vi har också en produktutveckling som redan resulterat i nya LED belysningar, UV enheter och pumpar. Målsättningen är bra prisvärda produkter.

 

På den här hemsidan kan Ni se bilder på många av våra växter och tillbehör. Titta i  FAQ -avdelningen där många av de vanligaste frågorna får svar. Skicka ett e-mail om Ni vill veta närmaste återförsäljare eller förslag på filtersystem. På veta mera avdelningen finns artiklar om ni vill fördjupa er i något område.

 

OBS vi har tyvärr ingen möjlighet att lämna kompletta planteringsförslag.

 

Har ni förslag, frågor eller synpunkter om våra produkter tar vi gärna emot kommentarer på telnr 040-6444870 eller fax 040-462114 ni kan också skicka ett e-mail

 

Precis som när det gäller tryckta broschyrer och tidningar omfattas vår hemsida av copyright det innebär att text och bilder är PondTeams:s egendom och inte får kopieras eller mångfaldigas utan vårt skriftliga medgivande. Det är alltså inte tillåtet att använda våra bilder eller texter utan medgivande i skriftlig form av oss.

 

De adressuppgifter du lämnar vid frågor, beställningar med mera behandlas alltid konfidentiellt och lämnas inte ut, säljs vidare eller används för utskick om ni inte uttryckligen begärt det. Uppgifterna raderas alltid efter broschyren skickats ut, eller vi lämnat svar och ärendet är slutbehandlat.

 

Ni får gärna länka till sidan men vi vill att ni skickar ett mail och informerar oss...