Visst kan det ibland vara svårt  att veta vilken vattenpreparat du behöver, eller en fisk som blivit sjuk vad den har för sjukdom och vilket preparat som är lämpligt  Med PondTeams nya hjälpmedel blir det enkelt. Du hittar med våra enkla guider vilket preparat du behöver, slår in din damms volym och får direkt reda på hur mycket du skall dosera. Är din fisk sjuk? Titta på den visuella symptonguiden där du ser en bild på en fisk med olika sjukdomar. Klicka på beskrivningen och du får reda på vilken medicin som behövs.

 

Du hittar doseraren här eller klicka på någon av bilderna.

 

doserare 1

 

I vänstermenyn hittar du olika kategorier. Klicka på den kategori du vill veta mer om och de preparat som aktuella kommer upp. Skriv in dammen volym så ser du hur mycket som skall doseras. Vet du inte volymen kan du använda vårt verktyg för att räkna ut volymen.

Är du osäker på kategori klickar du istället på symtomguiden och får snabbt reda på olika symtom och kan hitta rätt preparat därifrån.

 

doserare 2

 

Med visuell symptomguide för fisk kan du enkelt hitta rätt fiskmedicin. Titta på bilden och klicka på den beskrivning som stämmer bäst in.

 

doserare 3

 

När du hittat rätt preparat glöm inte att läsa bruksanvisningen. Du hittar den ovanför bilden på respektive preparat.

 

Här hittar du doseraren.